Darbas 2020-aisiais

Darbas 2020-aisiais

Kur ir kaip dirbsime ateityje? Kaip pasikeitimai darbe atsispindi mūsų darbinėje aplinkoje? Jau dabar akivaizdu, kad ateityje vis daugiau dalinsimės darbo vieta bei patalpomis. O tai įtakoja poreikį būti universaliems bei lankstesniems.


Naujovės ir įkvėpimas – raktas į sėkmingą darbą

Pokyčiai, kuriuos įtakojo 2020-ųjų pavasario įvykiai, atsispindės ir ateityje. Jie privertė įmones keistis ir greitai ieškoti sprendimų. Tikimasi, kad ateityje darbo aplinka prisitaikys prie šių naujovių ir darbuotojų. Nuotolinis darbas, kuris paskutiniu metu itin pabrėžiamas, taip pat keičia mūsų suvokimą apie darbo aplinką.

Auga poreikis kurti biurus bei darbo vietas, kurios natūraliai įkvepia, o dirbti jose malonu, kuriose kolegos nori būti, o darbas kartu praturtina idėjomis ir padeda priimti teisingus sprendimus. Daugiafunkciniai biurai susideda iš pritaikytų susirinkimų ir darbo vietų erdvių, bei privačių erdvių. Daugiafunkcinės erdvės universalios, tad pritaikytos ir individualiam darbui, ir novatoriškam atviro biuro plano darbui grupėse.

Kaip bebūtų, tradiciniams biurams ir nuolatinėms darbo vietoms grėsmės nėra dėl vykstančių mokyčių – fizinės darbo vietos bus reikalingos, naudojamos bei planuojamos.

Nepaisant visko, darbinė aplinka taps vis lankstesnė ir lengviau pritaikoma vieta darbui bei, svarbiausia, skatinanti bendrauti tarpusavyje.“ Sako Antti Olin, Isku Produkto Dizaino Vadovas