Nauja baldų serija MyFlow jau pristatyta!

ISKU pristato plačiausią produktų liniją visoje įmonės istorijoje

Trečiadienį, 2020-ųjų rugsėjo 9 dieną, atnaujintame Helsinkio Olimpiniame Stadione ISKU surengė vieną svarbiausių produkto pristatymų savo istorijoje. Atsižvelgiant į šių dienų situaciją, renginio metu saugumas buvo kruopščiai apgalvotas.

“Nuodugniai atlikome namų darbus ir įsiklausėme, išgirdome mūsų klientus ne tik Suomijoje, bet ir tarptautinėse rinkose. Darbo aplinka, viešbučiai, restoranai ir kruiziniai laivai keičiasi. Klientų lūkesčiai pabrėžia panašumą, universalumą, privatumą bei saugumą. Kuriant MyFlow kolekciją mes suderinome ISKU 92 metų patirtį su interjero dizainerio Vertti Kivi kompetencija. MyFlow produktų serija atspindi ISKU atsakingą, Suomišką ir aukštos kokybės dizainą, kuris suteikia galimybę įvairiapusę aplinką įrengti universaliai ir stilingai. Mūsų klientų prašymu, visa MyFlow baldų serija yra antimikrobinė,“ sako Arto Tiitinen, ISKU CEO.

Plačią MyFlow produktų grupę sudaro dešimtys skirtingų produktų ir šimtai variantų. MyFlow leidžia įrengti įvairias aplinkas, atsižvelgiant į individualius poreikius, ir atveria naujas perspektyvas kuriant vieningą darbo aplinkos interjerą.

“Iš baldo norima daugiau nei įprastai, o darbo aplinka vis labiau įgauna susitikimų erdvės rolę. Padaugėjo hibridinio darbo, o pats darbas atliekamas ne tik biure, bet ir namuose. MyFlow suteikia aplinkai jaukumo ir dėka to ši kolekcija sėkmingai pritaikoma namų erdvėse“, sako Antti Olin, ISKU Produkto Dizaino Vadovas.

MyFlow įkvėpta užapvalintų uolų formų. Produktų linija kuria gerą energiją ir skleidžia žinią apie naują ir laimingą darbo aplinką. Ši baldų serija sukurta tarptautiniu mastu pripažinto dizainerio Vertti Kivi.

“Aš pažadėjau ISKU, kad sukursime produktų seriją, kuri išlaikys vientisumą ir bus pritaikoma visoms viešosioms erdvėms. Įkvėpimo sėmiausi iš mano sodybą supančios gamtos, apvalių uolų formų. Su MyFlow noriu perteikti energiją darbui ir naujai darbo ateičiai“, apibūdina Vertti Kivi, MyFlow kolekcijos dizaineris.