Darbas namuose, ar kur bebūtumėte

Visi verslai skirtingi, tad skirtingos ir aplinkybės juos supančios bei aplinkos, kuriose žmonės dirba. Darbas namuose reikalauja lankstumo tiek iš pačio žmogaus, tiek iš erdvės, kurioje jis dirba. Darbo aplinka namuose, kaip ir bet kuri kita aplinka, turi sudaryti sąlygas dirbti efektyviai ir našiai. Tokie faktoriai, kaip privatumas, geras kokybiškas darbas, ergonomika, nesenstantis universalaus dizainas ir komfortas yra esminiai kiekvienam, ilgas valandas dirbančiam namuose prie savo darbo stalo.

Dirbant nuotoliniu būdu neretai susiduriame su trūkumais, kaip antai, triukšmas ar kitos dėmesį blaškančios priežastys. Kartais tiesiog galime neturėti galimybės dirbti ramiai susikaupus, nes namuose yra vaikų ar kitų namiškių, kurie taip pat dirba greta jūsų. Yra nemažai atvejų, kai žmogui persiorientuoti dirbti namuose sunku. Naujovės reikalauja persiorientavimo kasdienėje rutinoje, kas kelia papildomą stresą.

Pasauly užklupus pandemijai, mūsų komanda sukaupė visą savo kūrybingumą, kad galėtume jums pasiūlyti sprendimus produktyviam darbui namuose, kuris jus įkvėps. Nauja darbo erdvė namuose apgalvota – subalansuota tarp būtinų dalykų darbui ir šeimos poreikiams.


Valgomojo erdvė gali būti universali ir pritaikyta darbui

Valgomasis yra namų vieta, kurioje renkasi visi šeimos nariai. Čia veiksmas vyksta visą dieną. Ši namų erdvė vienija visą šeimą. Kaip ją galite paversti lanksčia, puikiai tinkama vienam dirbančiajam ar net keliems, vieta? Tai padaryti galite pasirinkę valgomojo ar virtuvės stalą, kurio aukštis yra reguliuojamas. Toks baldas bus patogus ir valgant, ir dirbant. O be to, galimybė keisti kūno padėtį (sėdėti aukščiau ar žemiau, bei dirbti atsistojus), teigiamai pasitarnaus jūsų sveikatai. Elektra reguliuojamo aukščio stalai yra būtinybė ergonomiškai darbo vietai. O toks universalumas, kaip tradicinio valgomojo stalo transformavimas į pusbario ar darbo – nustebins kiekvieną.

Komforto ir funkcionalumo derinys

Platus kėdžių pasirinkimas leis sukurti tokią aplinką namuose, kokios norėsite. Jos bus ne tik patogios, bet ir stilingos, nesenstančio dizaino. Reguliuojamos kėdės pasitarnaus aktyvumui dirbant palaikyti. Ypač balninės kėdės. Jeigu prie vieno stalo dirbate dviese – nepakeičiamas bus stalviršio erdvės skyrėjas (“divaideris”), kuris suteiks privatumo ir galimybę labiau susikaupti. Tad skirtingi pasirinkimai sėdėjimo poreikiams bei kiti aksesuarai suteiks lankstumo, ir netrukdys darbo vietą dienos pabaigoje sugrąžinti į įprastą valgomojo erdvę šeimai.

Pasaulinės klasės dizainą pritaikykite namų biure

Namų biuras gali būti jaukus ir stilingas kampelis, kuris derės prie jūsų namų stiliaus ir interjero. Pasitelkus kūrybiškumą ir šiek tiek įkvėpimo – darbo vieta taps tobulu balansu tarp erdvės darbui ir šeimos veikloms. Esminis momentas yra, ieškant baldų pasirinkti tokius sprendimus, kurie maksimaliai išpildys jūsų poreikius kuriant, kad ir nedidelį, bet jaukų darbo kampelį.

Ergonomikos svarba, kuriant darbo vietą namuose

Derinant tinkamą stalą darbui, universalaus dizaino ergonomišką kėdę ir stilingą poilsio valandėlei skirtą fotelį, galite sukurti tikrą biurą namuose, pagal savo individualius poreikius. Patogus fotelis ar nedidelė sofutė tobulai pasitarnaus poilsiui, ar skambučiams telefonu. O gal tiesiog pakeisite kūno padėtį semiantis šiek tiek įkvėpimo ir naujų idėjų darbui. Pasirinkę kelis fotelius ir pora kompaktiškų sofos staliukų suskursite pasitarimų zoną. Jeigu jūsų darbe neišvengiami ir gyvi susitikimai – tokia erdvė jiems bus tobula.