ISKU antimikrobiniai sprendimai

ISKU+ Rūpinimasis gyvenimu

Mokslo pažanga medžiagų srityje turi svarbų vaidmenį vidaus patalpų higienos klausimais. Kiekvieną dieną mes liečiame paviršius, ant kurių tūno nešvarumai ir įvairūs mikroorganizmai. Kuo mus supanti aplinka švaresnė, tuo mažesnė infekcijų rizika ir paviršių užterštumo lygis. Reguliariai plaunant rankas ir valant liečiamuosius paviršius, bei naudojant antimikrobinius ISKU+ baldų sprendimus, mus supanti aplinka bus švaresnė ir higieniškesnė.

ISKU+ baldų kolekcija yra pirmoji pasaulyje antimikrobinių baldų serija, kuri prisideda prie švaresnės aplinkos kūrimo. Antimikrobinės medžiagos užkerta infekcijų plitimo kelius savo antimikrobinių savybių dėka. Mūsų antimikrobinių produktų naujovės pagrįstos vario, sidabro ir kitų antimikrobinių technologijų naudojimu pagrindinių liečiamųjų paviršių gamyboje.

Įrodyta ir nekintanti antimikrobinė savybė

Įrodyta ir nekintanti antimikrobinė savybė padeda apsisaugoti nuo tokių mikrobų, kaip bakterijos ir pelėsiai, augimo ant liečiamųjų paviršių. Sukurta technologija, kuri naudojama antimikrobiniuose ISKU+ paviršiuose, aktyviai funkcionuoja 24/7 paveikdama mikrobus ardant jų DNR ir taip stabdo jų dauginimąsi. Tad stabdomas ir mikrobų augimas paviršiuose, kuriuos dažniausiai liečiame. Visi baldai pagaminti ISKU gali būti pateikiami su antimikrobinėmis medžiagomis.

Kaip nutraukti infekcijų plitimo grandinę ir sumažinti nedarbingumą dėl ligos naudojant ISKU+ sprendimus?

Antimikrobinių baldų pasirinkimas yra ilgalaikė investicija sveikatai ir žmonių gerovei. ISKU+ atlikti naujausi tyrimai, kaip įrodytas antimikrobinių kontaktinių paviršių veiksmingumas sumažina įmonėse nedarbingumą dėl ligos ir kovoja su infekcijomis.

Esminiai privalumai

Plati produktų pasiūla. ISKU+ pasirinkimas galimas visam standartiniam ISKU asortimentui.

Nuolatinis veiksmingumas. Antimikrobinis veiksmingumas laikui bėgant nesuyra, yra nenuilstamai veikiantis visą baldo eksploatavimo laiką. Technologijos pritaikomos gamybos procese, tad jos nenudėvimos ir atsparios valymui. *

Įrodyta ir pagrįsta tyrimais. Antimikrobinės technologijos išbandytos remiantis ISO 22196. Veiksmingumas: veikia tam tikrus virusus, įvairias plataus spektro bakterijas (įskaitant atsparias antibiotikams), pelėsius, grybus, dumblius, mieles. Apskritai galima teigti, kad ISKU + antimikrobinės technologijos sumažina mikrobų kiekį iki 99,99%.

Draugiška aplinkai ir išbandyta kaip saugi. ISKU + buvo patikrinta kaip saugi ir nekenksminga aplinkai.

* intensyvus pramoninių chemikalų, neskirtų įprastam valymui, pvz. acetono,  trynimas ar naudojimas, gali paveikti antimikrobinių audinių antimikrobines savybes.

Interjerai pagrįsti higiena

Higieniškų ir patogių sprendimų dėka mes prisidedame prie mūsų klientų ir darbuotojų saugumo ir gerovės. Yra įrodyta, kad antimikrobiniai liečiamieji paviršiai įtakoja infekcijų kiekį, tad tuo pačiu ir pasveikimo laiką, pravaikštas bei nedarbingumą dėl ligos. Pati koncepcija kilo ligoninėse, bet klinikiniai bandymai parodė, kad tai veikia ir už ligoninių aplinkos ribų. Be jų, ISKU+ antimikrobiniai liečiamieji paviršiai ypatingai kuria pridėtinę vertę ir darbinėse aplinkose, mokyklose ir kitose erdvėse, kur per dieną bendrauja ir keičiasi įvairios žmonių grupės.

Antimikrobinių kontaktinių paviršių pasirinkimas gali būti sprendimas papildantis tradicines infekcijų kontrolės priemones, tokias kaip valymas ir rankų higiena. Kiekviena šių priemonių turi akivaizdžią naudą kovojant su infekcijomis individualiai, o kartu jos yra galingas derinys šioje sunkioje kovoje. Daugiau apie antimikrobinių baldų vaidmens svarbą, skaitykite čia>>.

HygTech Aljansas

ISKU yra „HygTech Alliance“,  susidedančio iš šešių Suomijos kompanijų, orientuotų į antimikrobinius kontaktinius paviršius, įkūrėja. Šios įmonės bendradarbiauja ir vykdo tyrimus, kuria produktus, kad pasiūlytų holistinius sprendimus kovai su infekcijomis.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie antimikrobinius baldus ir jų įsigijimą, susisiekite su mūsų vadybininkais. Kontaktai puslapio apačioje.