Pedagogiškai tvarus dizainas

Pedagogiškai tvarus dizainas

Teisingi parinktos ar perplanuotos patalpos bei parinkti baldų sprendimai sukuria ramias darbo aplinkas, gerina mokymosi rezultatus ir prisideda prie visų mokyklos bendruomenės narių sveikatos ir gerovės.


Praėję metai stipriai pastūmėjo švietimo įstaigas, nuo vaikų darželių iki mokymo įstaigų, iš esmės perkurti tiek erdves, tiek patį mokymosi procesą. Pagautoms hibridinio pedagoginio mokymo proceso sūkurio švietimo įstaigoms būtina derinti kontaktinio mokymosi veiklas su nuotolinėmis. Mokyklos energingai ieško naujų praktikų pavyzdžių, kurie pateisintų visus ir visų lūkesčius. Daugiau skaitykite apie Įkvepiančią mokymosi aplinką ir naujas švietimo normas >.

 

Mes, ISKU, kuriame modernias ir išmanias mokymosi bei naujovių kupinas aplinkas, kurių variklis dizainas orientuotas į pedagogiką. Pedagogiškai universalūs ir tvarūs sprendimai įgalina ne tik mokymosi, mokymo ir vadovavimo stilių įvairovę, bet ir patenkina specifinius skirtingų mokomųjų dalykų poreikius. Kūrybingos naujoviškos platformos skatina moksleivių ir studentų iniciatyvą, įkvepia juos ieškoti, stengtis ir kurti naujus sprendimus kartu.


Mūsų įkvepiančių idėjų dėka nesunku patobulinti esamas patalpas ar erdves mokymuisi bei sukurti funkcionalias aplinkas, kur mokymas ir mokymasis yra bendras džiaugsmas.

ISKU Aktyvus Mokymasis

Isku Aktyvaus mokymosi koncepcija teikia priemones kurti modernias mokymo ir naujovių kupinas aplinkas derinant architektūrą ir erdvinę hierarchiją su pagrindiniais modernaus mokymosi komponentais. Isku Aktyvaus mokymosi aplinkos yra saugios, funkcionalios ir teikiančios daug džiaugsmo.


Mokymo ir mokymosi džiaugsmas

“Į vartotoją orientuoto dizaino rezultatas skaitmeninio, virtualus, socialinio bei fizinio mokymosi aplinkas vienija į prasmingą ir pedagogika paremtą visumą, kuri skatina mokymo ir mokymosi proceso džiaugsmą.

ISKU Mokymo Ekspertė, Direktorė Elise Tarvainen